O nas

Pregled podjetja

Cloud Host World je DMCA zaščitena vodilna globalna organizacija za spletno gostovanje z najnovejšimi tehnologijami in intuicijo za naše stranke. Od leta 2017 sodimo med najhitreje rastoče korporacije v ZDA. Naš pristop do spletnega gostovanja vam zagotovi, da boste prejeli strokovno znanje, ki vam bo omogočilo nakup tehnologije za spletno gostovanje, ki vas bo vodila k izboljšanju rezultatov in večji uspešnosti. Pomagali vam bomo pri odločitvi o popolnem paketu spletnega gostovanja za vaše podjetje. Imamo izkušnje za pomoč pri vseh potrebah naših strank.

Ponujamo velik izbor domen; naša glavna ponduba so registracija domen, gostovanje spletnih strani in VPS oblakov. Namenski strežniki, SEO storitve, gostovanje več IP-jev, Builder strani, SSL, AWS - Podporne storitve, CDN, varnostno kopiranje v oblaku, upravljanje strežnikov. Poleg tega ponujamo popolnoma prilagojene pakete gostovanja, SSL potrdila, rešitve za zaščito zasebnosti, brez da bi pri tem izpraznili vašo denarnico.

ZAKAJ CLOUDHOSTWORLD?

Zagotavljamoizjemno hitro spletno gostovanje, prilagojeno vašim potrebam! Ne glede na to, ali imate malo prometa, popolnoma nov blog ali priljubljeno spletno mesto vašega podjetja, imamo pravo rešitev za vas! Ne glede na to, ali še nikoli niste ustvarili spletnega mesta ali pa ste strokovnjak, imamo vrhunsko rešitev za gostovanje, ki bo zadovoljila vse vaše potrebe! Naša zavezanost, da vam pomagamo pri vašem spletnem gostovanju, poskrbi, da boste ob koncu dneva oboževali storitve Cloud Host World!

VREDNOSTI CHW

SODELOVANJE +

Verjamemo, da smo ekipa! In skupaj lahko naredimo razliko, kar lahko privede do ogromne spremembe.

ISKRENOST +

Biti iskren pomeni, da se odločiš, da ne boš lagal. To daje moč našemu karakterju in poskrbi, da smo najboljši ponudnik storitev za vse stranke!

Our Advantage

MODROST +

Delamo z modrostjo in s strastjo, da zagotovimo najboljše rezultate! Naše izkušnje so izjemno koristne pri našem razvoju!

KAJ POČNEMO

Ustvarjamo izkušnje, ki transformirajo blagovno znamko, poskrbijo za rast podjetja in izboljšujejo življenje ljudi!

NAŠA MISIJA

Naše poslanstvo je ustvariti vrednost za naše stranke z zagotavljanjem vidnih rešitev za gostovanje in izdelke, ki pozitivno vplivajo na svet e-trgovine. Prizadevamo si, da bi vašo vizijo spremenili v edinstven dizajn, na katerega smo lahko oboji ponosni.

NAŠA VIZIJA

Naša vizija je biti najbolj revolucionarno in ustvarjalno podjetje za spletno gostovanje, ki vodi revolucijo v svetu digitalne e-trgovine, da bomo lahko spodbudili novo generacijo podjetnikov z najnovejšimi izdelki in tehnologijami.

NAŠE PREDNOSTI

NAŠE PREDNOSTI

Kupci funkcionalnih in tehnoloških rešitev iščejo zanesljivega partnerja spletnega gostovanja, ki se lahko brez težav prilagodi poslu. Nudimo vam edinstveno mešanico izjemnega upravljanja z usposobljenim osebjem, po najugodnejši ceni.
NE VERJAMITE NAM NA BESEDO!
I personally want to thank the CloudHostWorld team for getting us through this integrated enterprise solution system. CloudHostWorld has been consistent in their promise to deliver the best on time/on budget
Osebno se zahvaljujem ekipi CloudHostWorld, da nam je pomagala s integriranim sistemom podjetniških rešitev. CloudHostWorld je dosleden pri svojih obljubah, da opravi svoje storitve z najboljšo kvaliteto, pravočasno in po dogovorjeni ceni

- Steven Roberts, vodja informacijskega oddelka pri
Integrated Enterprise Solution Business.

Ocene in ocene

Ponujamo vam najboljše brezplačne funkcije storitev spletnega gostovanja v slovenia. Pohitite z omejeno ponudbo!
Cloudhostworld
Podatkovni center v državah
USA USA
Netherlands Netherlands
India India
Sweden Sweden

Potrebujete pomoč?

Povežite se z našo tehnično podporo 24/7