Posebna ponudba

Posebna ponudba
Game Server

IGRALNI STREŽNIK

Industrija videoiger je vodilni segment internetne ekonomije. Mnoga podjetja ali start-upi prihajajo z novo idejo in uporabijo svoje kodiranje. Visoka hitrost in zaščita DDoSsta najpomembnejša, da dosežemo dober položaj v industriji videoiger. Tako ponujamo ločene zmogljive anti-DDoSposlopja s hitrostjo 10GB/snamenjena za igralni strežnik. Zasnovani so tako, da preprečimo vse dohodne / odhodne napade, brez da bi s tem vplivali na igralce.

Za vaš strežnik poskrbimo z njegovo varnostjo in hitrostjo igranja. Medtem pa se boste lahko vi popolnoma posvetili kodiranju in s tem poskrbeli za rast vašega podjetja.

Game Server

24x7 Technical Expertise supportPodpora z tehničnim strokovnim znanjem 24x7

24x7 Network Monitoring 24x7 Nadzor omrežja

IZRAVNAVA OBREMENITVE

Imate veliko promet na spletni strani? Ali pa želite 100% zaščito pred DDoS napadi. Izravnava obremenitve je najboljša rešitev za vas, saj deli spletni promet na »grozdne« strežnike. Izboljša hitrost spletnega mesta, zadovoljstvo obiskovalcev s 100-odstotno zaščito predDDoS napadi. Trenutno ponujamo zasebne ali namenske storitve izravnavanja obremenitve, zavarovane s SSL.

Load Balancer

24x7 Technical Expertise supportPodpora z tehničnim strokovnim znanjem 24x7

24x7 Network Monitoring 24x7 Nadzor omrežja

Amazon Cloud

AMAZON-ov OBLAK

AmazonCloud je najbolj znano in stabilno okolje v oblaku, vendar je še vedno težko sam upravljati in spremljati vse strežnike! Tudi migracija je zelo pomembna storitev, pri kateri potrebujete podporo tehničnih strokovnjakov 24x7 s popolnim sistemom za spremljanje.

Imamo več kot 150 izkušenj s projektiAmazon in vam pri tem pomagamo od nastavitve, namestitve do spremljanja 24x7 z 99,9-odstotno garancijo dosegljivosti.

Ocene in ocene

Ponujamo vam najboljše brezplačne funkcije storitev spletnega gostovanja v slovenia. Pohitite z omejeno ponudbo!
Cloudhostworld
Podatkovni center v državah
USA USA
Netherlands Netherlands
India India
Sweden Sweden

Potrebujete pomoč?

Povežite se z našo tehnično podporo 24/7